Adjukössze Vonal - telefonos adományozás

Kampányt indítottunk "Segítsd a fogyatékossággal élők életét gördülékennyé tenni!" címmel

Segíts, hogy a fogyatékossággal élő emberek mindennapja gördülékenyebb legyen!  

A Down Világnapon közlekedési balesetben tönkrement a Down Alapítvány kisbusza, amely a Felcsúti Támogatott Lakhatás lakóinak az életét napi szinten segítette, mind az egészségügyi szolgáltatókhoz, mind a munkába való eljutásban. A kisbusszal nem csak a Felcsúti intézmény, hanem több lakóotthon lakóit is szállítottuk, és a különböző intézményeknek felajánlott adományok logisztikai szállítását is intéztük. A Felcsúti Támogatott Lakhatás fogyatékossággal élő lakóinak az élete a közlekedésükre szolgáló kisbusz nélkül igencsak megnehezült. Létfontosságú, hogy új buszunk legyen! Most egy használt, megfelelő műszaki állapotú, 9 fős kisbuszra gyűjtünk.

Segíts, hogy ügyfeleink élete újra könnyű legyen!

Egy használt, 9 fő szállítására alkalmas kisbusz megvásárlásához most még 3,5 millió forint hiányzik.

Hozzájárulásoddal megkönnyíted a fogyatékossággal élő lakók munkába járását!

Hívd a 13600-at, majd add meg a 53-as kódot, vagy küldd el a 53-t SMS-ben a 13600-as számra. Telefonhívásod vagy SMS-ed 500 Ft támogatást jelent a Down Alapítványnak!

Az Adhat Vonal a Telekom vezetékes és mobilhálózatából, a Vodafone hálózatából hívható, a Yettel hálózatából CSAK sms-el érhető el. A számot nem egyben kell tárcsázni: először a 13600-at, majd a kicsengés után kell a melléket megadnod.

Az Adjukössze Vonalat nem lehet használni, ha olyan előfizetésed van, amelyben le vannak tiltva az emelt díjas és/vagy adományvonalak. A szám csak két hálózatból hívható: a Telekom vezetékes- és mobilhálózatából és a Vodafone (UPC) hálózatából, az sms küldés a Yettel hálózatán működik. A telefonos adományozás nem működik, ha díjtartozásod van. Az adományozáshoz nem szükséges körzetszámot tárcsázni

Adományodat előre is nagyon köszönjük!