Szabadidő, sport, szórakozás, nyaralás

Tanfolyamok, szabadidős programok: ismertető és jelentkezés
Ezen az oldalon olyan alapítványi programokról olvashat, melyeket családban élő vagy más szervezetekhez tartozó fiataloknak is hirdetünk, nem csak a Down Alapítvány ügyfelei számára. Célunk, hogy a fiatalok összeköthessék a hasznosat a kellemessel, legyen módjuk részt venni tanulásban vagy alkotásban és közben találkozhassanak kortársakkal, barátokra tehessenek szert.
Rehabilitációs és Sportcentrum
A Down Alapítvány Rehabilitációs és Sportcentruma a X. kerületben, a Márga utca 28 szám alatt található. Ugyanebben az épületben Támogatott Lakhatási Szolgáltatás is működik. Kőbánya kertvárosi részében, az Óhegy park közelében 270 m2-en -en biztosítjuk a rehabilitációs és sport szolgáltatásokat. A listát alant láthatjátok! Vannak egyéni és csoportos foglalkozások, jóga, gyógytorna, masszázs és konditerem, személyi edzőkkel.
Rehabilitációs és Sportcentrum árai
A Rehabilitációs és Sportcentrum 2018-as árai. Nyugdíjasoknak, diákoknak, fogyatékos személyeknek kedvezményes árakat ajánlunk!
Nyaralások, nyaralók
A nyaralások két saját nyaralóban (Balatonaliga és Dobogókő) és bérelt helyszíneken folynak. A nyaralókat alapítványi dolgozók és társszervezetek kedvezményesen, külső érdeklődök teljes áron vehetik igénybe.