HÍREK

2020. 10.

A Down Alapítvány támogatóinak köszönhetően sikeresen működik Fotó- és művészetterápiás Műhelyünk. A résztvevők legjobban sikerült Frida Kahlo alkotásaiból exkluzív kiállításunk nyílik a Marriott Hotelben.

A kiállítás megnyitója: 2020. október 16. 10.00

Cím: Marriott Hotel – az M Club Lounge (Lobby), 1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.

2020. 09.

Egy hetet töltöttünk el a Balatonnál a fotóterápiás felnőttekkel és gyermekekkel. Fotóztunk szépeket, alkottunk jó sokat, de a nyár örömeit sem hanyagoltuk el :) Nagy megtiszteltetés volt hogy Éder Veronika fotóművész meglátogatta táborunkat. Csodálatos fotókat készített rólunk! Köszönjük szépen neki!

2020. 09.

Balatonaligai táborunkat meglátogatta Veronika Éder fotóművész. Lencsevégre kapott néhány csodálatos élet képet, lélek képet. Köszönjük szépen a gyönyörű fotókat! 

2020. 09.

Az Európai Bizottság #EUvsDiscrimination kampánya részeként szakmai műhelyt hívott össze a következő témában: Diszkrimináció a munkahelyen: Hogyan valósítsuk meg az észszerű alkalmazkodást?

A műhely keretében elkészítették az Ígéretes gyakorlatok gyűjteményét, amelyben olyan európai gyakorlatokat írnak le, amelyek a munkahelyi diszkrimináció felszámolását, az esélyegyenlőséget mozdítják elő.

2020. 09.

Büszkén jelentjük, hogy az EURid EU Web Awards különdíjasaként a Valueable Network plakátja látható júliustól a brüsszeli reptér 45-48 kapuinál. A három fotó egyikén ügyfelünk, Janzsó Cecília, az Empathy Café & Bistro munkatársa szerepel.

2020. 09.

Megkaptuk a nyílt örökbefogadás közvetítésének engedélyét az EMMI-től.
Szeretnénk, ha minden kisgyerek szerető családban nőhetne fel. 

Részletek>>>

2020. 09.

A Simplejob Állásportál a hónap munkaadójának nyilvánította a Down Alapítványt.
Szeptember hónapban a Simplejob weblapján látható alapítványunk logója.

2020. 08.

„A végső cél az önállóság növelése” címmel a dearsociety.hu-n megjelent Tuza Dorottya cikke a Zágrábi utcai Gondozóházról.

A cikket ide kattintva érhetik el.

2020. 08.

Megjelent a Foglalkoztatás 2019 program 2020. nyári hírlevele, amelynek témája a június-júliusban megvalósult csoportos munkára való felkészítés.

2020. 07.

Egy hetet töltöttünk a Vértes Táborban az erdő közepén Fotóterápiás művészeti műhelyünk résztvevőivel. A tábor programjában most is nagy szerepet kapott a fotózás, a túrázás, és a művészeti foglalkozások. Olyan helyeken jártunk, ahol csodálatos fotókat tudtak készíteni a résztvevők. A tábor gondnoka, Jóska bácsi elkalauzolt minket ezekre a gyönyörű helyekre. Minden nap túráztunk, volt, hogy kétszer is.

A képzőművészeti munkánk alapját egyrészt a tavalyi táborunkban készített fotók képezték, melyeket kinyomtattam, ezeket feldolgozva készültek el az alkotások.

Oldalak