Down Egészségközpont
2017 január 1-én megkezdte működését a Down Egészségközpont a Budai Irgalmasrendi Kórház és a Down Alapítvány közös szolgáltatásaként. A központ várja az értelmi fogyatékos és halmozottan sérült pácienseket tanácsadásra és orvosi ellátásra.
25 éves a Down Alapítvány
Március 21, a Down Világnap alkalmából megemlékeztünk arról, hogy a Down Alapítvány 25 éves. 25 éve szolgálja a Down-szindrómás és más értelmi fogyatékossággal élő embereket, családjukat és azokat a szakembereket, akik ezen a területen tevékenykednek. Fő célja az értelmi fogyatékos személyek teljes körű inklúziója - a tanulásban, a lakhatásban, a foglalkoztatásban, a szabadidős tevékenységekben, és a társadalmi részvételben egyaránt. Hogy ez teljesüljön, innovatív, személyközpontú fejlesztést és támogató szolgáltatásokat nyújt a fogyatékos embereknek és mindent megtesz a szakemberek és az átlagember szemléletének pozitív irányú megváltoztatásáért.
1% felajánlása
Alapítványunk tevékenységét idén is támogathatja adója 1%-ának felajánlásával. Adószámunk: 18005282-1-42. A felajánlás módjáról olvashat eten az oldalon.
ValueAble - Értelmi fogyatékos személyek foglalkoztatása a vendéglátóiparban
A ValuAable projektről megjelent közleményünk az Országos Sajtószolgálat oldalán - 2017.12.04.
Down Világnap
Sajtóközlemény a Down Alapítvány Down Világnapi rendezvényeiről