Korai fejlesztés és tanácsadás

Korai Fejlesztő és Tanácsadó Központ
Az intézmény 2003. szeptemberében kezdte működését Kiss Tiborné vezetésével, Ilka utca 26. sz. alatt. Azért hoztuk létre ezt az oktató-fejlesztő szolgáltatást, hogy családok és a kisgyermekek komplex korai habilitációját minél teljesebbé tegyük. A kisgyermekek korai gyógypedagógiai és pszichológiai fejlesztésén kívül neurohabilitáció, gyógypedagógiai tanácsadás és sorstársi segítő szolgálat is tartozik a szolgáltatásokhoz és szorosan kapcsolódik a Down Ambulancia egészségprogramjához, a megelőző és gyógyító orvosi tevékenységhez. Filmek a Korai Fejlesztőről: https://www.youtube.com/watch?v=DXmyfvqTEEg és https://www.youtube.com/watch?v=SzPwfqEtt_0