Képzések, tréningek szakembereknek E-000844/2014

Képzés neve Képzés típusa Legközelebbi időpont
Alternatív lakhatás, támogatott lakhatás, szolgáltatási centrumok irányítása szakembereknek, akkreditált 2021. 04. 17.
Támogatott lakhatást segítők képzése munkatársaknak, szakembereknek, akkreditált 2021. 04. 17.
Képzések ügyintézése egyéb 2018. 07. 17.
Sorstárs-segítők képzése induló képzés, szülőknek 2016. 04. 08. to 2016. 04. 10.
Mentális Akadálymentesítés − hivatali ügyintézők és szolgáltatók részére E-000844/2014/D001 akkreditált 2016. 01. 20.
A INV modellhez kapcsolódó képzések és tréningek munkatársaknak, szakembereknek 2016. 01. 01.
Testvértréning induló képzés, szülőknek 2015. 04. 23.
Szülőtréning - a felnőttkor küszöbén szülőknek 2014. 10. 25.
Hallgatói gyakorlat és kutató munka a Down Alapítvány Korai Fejlesztő Központjában szakembereknek 2014. 09. 01.
Korai habilitációs (kisgyerekes) tréning szülőknek 2014. 07. 01.

Oldalak

A tanfolyamok részletes ismertetése
Érzékenyítő és csapatépítő tréningek E-000844/2014/D002
A Down Alapítvány trénerei és tapasztalati szakértői (az értelmi-, érzékszervi- és mozgássérült emberek) által tartott interaktív tréningeken mód nyílik arra, hogy a résztvevők személyes találkozások alkalmával közel kerüljenek fogyatékos embertársaikhoz, megismerjék életüket, kommunikációjukat, elgondolkodjanak a korlátokkal élés nehézségeiről és azokról a lehetőségekről, melyeken múlik, hogy környezetünket mindenki tudja használni, hogy ügyeit mindenki maga tudja intézni, hogy a világ mindenkié lehessen, hogy sérült embertársaink itt élhessenek köztünk, velünk. Érzékenyítés és csapatépítés után érdeklődés, megrendelése: down@downalapitvany.hu, vagy a +361 788 2513 telefonon.
CsatolmányMéret
PDF icon A Down Alapítvány képzései96.75 KB