Milyen legyen az egészséges téli táplálkozás?

Ősszel és télen sokkal kevesebb a szezonális zöldség és gyümölcs, de a szervezet természetes tápanyagokkal és vitaminokkal való ellátása egyáltalán nem reménytelen!

Ősszel és télen sokkal kevesebb a szezonális zöldség és gyümölcs, de a szervezet természetes tápanyagokkal és vitaminokkal való ellátása egyáltalán nem reménytelen!

Javasoljuk az alábbiakat:

  • sütőtök
  • fekete retek
  • káposzta (vörös, fehér)
  • savanyú káposzta!
  • cékla
  • kelbimbó
  • hagymafélék
  • fokhagyma
  • gyökérzöldségek
  • alma, birsalma
  • körte
  • citrusfélék
  • gesztenye
  • dió, mandula, mogyoró.
Csatolmány Méret
Egészséges téli táplálkozás.ppt 3.81 MB