Beszámoló a Down Alapítvány ünnepségéről

2018. 12.

A Down Alapítvány idei Mikulás ünnepsége a már szokásosnak mondható helyen, a Zuglói Civil Házban került megrendezésre 2018. december 7-én.

Az ünnepségre közel 200-an látogattak el.

A kora délután megrendezésre kerülő eseményen a Zorall zenekar adott egy igen jó hangulatú akusztikus koncertet, amit az első pillanattól az utolsóig nagyon-nagyon élveztek a meghívottak. Ahogy felcsendültek az első akkordok taps és tánc követte a zenét, lent a széksorok között és fent a színpadon is.

A Mikulás megjelenése tovább emelte a hangulatot, akit idén is, mint minden évben szintén nagy örömmel fogadtak az ügyfeleink.

A rendezvény ideje alatt büfé is működött, ahová a Fornettitől édes és sós aprósüteményt, a Gramextől üdítőt kaptunk, ezen kívül kávét és ásványvizet osztottak az önkéntesek, melyhez a Ho-Ho Bt. és a Fellpack Kft. biztosította a poharakat, papírtálcákat.

Az összesen 320 db Mikulás csomaghoz - amiből 100 db-ot a Korai Fejlesztőnkbe juttatunk el - a zacskót szintén Ho-Ho Bt-től és a Fellpack Kft-től kaptuk, amibe a Stühmer Kft. biztosította a tábla csokoládét, Gyolai Zoltán és a Horváth Gazda Kft. adta az almát és a narancsot, valamint a NekedTerem.hu adománygyűjtése keretében is kaptunk összesen 25 db mikuláscsomagot.

Összességében elmondható, hogy az idei Mikulás ünnepség igen jó hangulatban telt el.

Pages