Szerethető Munkahely Díj 2019

2019. 11.

A Down Alapítvány csapata 2019-ben is elnyerte a Szerethető Munkahelyek Díjat!

Az Alapítványnál ünneplünk, mivel bekerültünk az idei Szerethető Munkahely Díj TOP 125 cége közé. Hiszünk benne, hogy ha nap, mint nap odafigyelünk a munkatársaink igényeire, azzal sokszínűbb, erősebb és végső soron sikeresebb munkahely lehetünk. Büszkék vagyunk rá, hogy ez kívülről is látszik.

Kisebb-nagyobb kihagyás után többen újra az Alapítványunknál dolgoznak:

Völgyi Kati 15 év kihagyás után 2018-tól újra a Down Alapítvány csapatát erősíti, mint az Oroszlán utcai Lakóotthon megbízott vezetője. Kati nagyon szereti az ügyfeleinket, a hozzájuk fűződő szeretete hozta vissza hozzánk. Alapítványunk szemlélete, céljai megegyeznek saját szemléletével, sérült embertársainkhoz való hozzáállásával.

Fábiánné Veszeli Ildikó nemrégiben, 2019. novemberében tért vissza az Alapítványhoz egy ügyfélszolgálatról, ahol a jól elvégzett munkát sohasem dicsérték, ellenben mostani főnökével. Ildikó elmondása szerint nagyon szeret az Alapítványnál dolgozni, mert nálunk támogatják, dicsérik, elismerik munkáját, kedvesek és együttműködőek munkatársai, szereti ügyfeleinket. Felettese a jó eredményt csapatmunkának ismeri el, nem sajátjának tekinti.

Mártonyi Tibor 2012-től tanulmányi ösztöndíjjal kapcsolódott a Down Alapítványhoz, majd 2014-től főállásban erősíti csapatunkat. Az Alapítvány célkitűzései felé lojális, személyiségéből adódóan szereti, ha egy munkahely emberközpontú ebben a felgyorsult világban. Szeret másoknak segíteni, ezért szeret a hasonló értékeket képviselő Alapítványunknál dolgozni.

Köszönjük a bizalmat, és reméljük, még hosszú ideig működhetünk együtt!