A Corteva Agriscience Down Alapítvány iránti figyelme és elköteleződése

2021. 07.

2020. év végén a Corteva AgriscienceTM megkereste Alapítványunkat azzal a jó hírrel, hogy cégen belül meghirdettek egy támogatási lehetőséget, amelyen 5000 dollárt nyertek a Down Alapítványnak. Ezt az összeget még karácsony előtt át tudták adni a Zágrábi utcai Gondozóháznak.

A Corteva AgriscienceTM Down Alapítvány iránti figyelme és elköteleződése a karácsonyi ünnepek elteltével sem múlt el.

Kovácshegyi Bernadett a Corteva Közép- és Kelet-Európa vetőmag Supply Chain Managere és a DAWN BRG CSOPORT magyarországi nagykövete azóta is tartja a kapcsolatot velünk, figyelemmel kíséri munkánkat és tevékenységünket.

Betti nagyon lelkes nagykövet és szívügye a Down-szindrómás és értelmileg akadályozott emberek segítése.

Amikor elkészítették a vállalat magyarországi belső közösségi oldalát, rögtön kiírt egy kampányt munkatársainak, hogy felhívja a figyelmet a Down-szindrómával élőkre. Ezzel a kampánnyal a Corteva munkatársai egy közösség részeként, együtt tudják kifejezni együttérzésüket és elfogadásukat.

A vállalat elkötelezett dolgozói a Down-világnap alkalmával készült videó-hírlevelünket látva kedvet kaptak felemás-zoknis képek elkészítésére és a Corteva Magyarország belső kommunikációs felületén, lojalitásuk kifejezése képpen feltöltötték a fotókat.

A Corteva rendkívül elkötelezett a társadalmi szerepvállalás terén, fenntarthatósági vállalásai között szerepel, hogy 2030-ig globálisan 1 millió önkéntes órát gyűjtsenek össze.

Érzik, tudják, hiszik, hogy cselekvéssel tudnak jó példát mutatni és támogatást nyújtani másoknak.

Nemrégiben Betti önkéntesnek jelentkezett hozzánk. Miután kapott egy listát arról, hogy milyen tevékenységekben várunk támogatást a nyár folyamán, a táboroztatás mellett döntött. A Zágrábi utcai Gondozóház ügyfeleit meglátogatta a balatonvilágosi táborunkban és eltöltött velük egy élményekben és programokban gazdag napot, amely mindenki számára hatalmas élmény volt.
Bernadett a csapattal töltött 1 nap alatt minden feladatban maximálisan részt vett, nem volt olyan feladat, amitől ódzkodott volna. Segített a strandra készülődésben, az ügyfelek szállításában a nagy melegre való tekintettel, a felügyeletben, kísérésben, a vacsora előkészítésében és a közös játék, beszélgetés sem volt számára idegen. Az ügyfelek felé teljes, értő odafigyeléssel, érdeklődéssel fordult, azonnal ráhangolódva a csapatra, valódi támogatást nyújtva mindenki (ügyfelek, kísérők egyaránt) számára.


Nagyon köszönjük a  Corteva AgriscienceTM elköteleződését és segítségét!

 

Corteva zoknik 1
Corteva zoknik 2
Corteva zoknik 3
Corteva zoknik 4