Mikulás Buli 2013

2013. 12.

Az idei Mikulás Bulinkat rendhagyó módon ünnepeltük, hiszen az országosan elismert Baltazár színház vendégszeretetét élveztük.

Az 1998-ban alakult Baltazár színház Magyarországon az egyedüli hivatalos színtársulat, amely értelmi sérült színészekből áll. A színház azért is kedves számunkra, mert színtársulatát személyes szálak is fűzik az Alapítványhoz. A társulatban szereplő egyes  színészek  megjelenését nagy izgatottsággal fogadta a közönség.

A Graffalo című mesejátékot néztük meg, mely kicsiknek nagyoknak egyaránt lekötötte a figyelmét, hiszen  az újszerű megoldások és a színes jelmezek, na és nem utolsó sorban a nagyszerű színészi alakítások fordulatossá tették az előadást.

A színház befogadó képessége miatt két előadást szerveztünk december 6-án. Az első 14 órakor kezdődött, és az Alapítvány intézményei vettek részt rajta. Az előadást követően megérkezett a Mikulás , kiosztotta az ajándékokat, és ezután kezdetét vette a szokásos állófogadás, ahol friss  péksüteményeket, és italokat lehetett fogyasztani, illetve az Élelmiszerbank jóvoltából egyéb finomságok is kiosztásra kerültek.

Külsős vendégeinket ezt követően 16 órára hívtuk, ahol családias hangulatban nézhették végig az előadást. Természetesőn Őket is meglátogatta a Mikulás, és Ők is hivatalosak voltak az előadás utáni  uzsonnára.

Szerencsére a zord időjárás ellenére sokan eljöttek így idén is sikerült együtt tölteni egy kellemes ünnepi délutánt!

Pages