Szeibert Emma

Emma vagyok, Magyarország fővárosában, Budapesten élek családommal. Digitalizálóként dolgozom egy napilapnál. Nagyon szeretek számítógépezni, ezzel tudok tanulni, fejlődni. Szeretek zenét hallgatni, énekelni, fotózni. Van vőlegényem is, és nagyon szeretnék a közeljövőben hozzámenni feleségül. Mivel cukorbeteg vagyok, sajnos nem élhetek önállóan. Szeretném, ha lenne rá megoldás, hogy egyszerűbben tudjuk ellenőrizni a vércukromat, akkor talán élhetnék önálló életet is.

I am Emma; I live in Hungary’s capital, Budapest with my family. I work as a Digitizer at a daily newspaper’s agency. I love using the computer; I learn and improve myself with it. I like listening to music, singing and taking pictures. I have got a fiancé as well, and I really would like to marry him in the near future. I have diabetes, so unfortunately I cannot live an independent life. I would love to have a simpler solution for checking my blood sugar level, and then maybe I could live an independent life.