Információk

Lapszemle
HÍREK
Virtuális séta sorozat
A Down Alapítvány 2020.decemberében új sorozattal jelentkezik! A Virtuális séta sorozat keretein belül, ügyfeleink segítségével bemutatjuk lakóotthonainkat. A sorozatot Szirmai Norbert készíti, A Virtuális sétákat elérheti erről az oldalról, vagy közvetlenül az alapítvány YouTube felületéről: https://www.youtube.com/results?search_query=downalapitvany. Jó videózást kívánunk mindenkinek!
Videók
Termékek
A Down Alapítványban folyó foglalkoztatás egy része kézműves műhelyekben folyik, ahol egyedi termékeket állítanak elő. 150 fő dolgozik ezekben a műhelyekben, egyedi képeslapok, bőrműves termékek, kerámia, ékszer, lakásdekoráció, használati tárgyak előállításán.
Sorsok, családok
Sajtóközlemények
Közérdekű hirdetmények
Közérdekű címek
Kiadványok, publikációk, konferenciák
Fotók
1991-92-ben 25 éves volt a Down Alapítvány
Videó-hírmagazin
A Down Alapítvány 2018-tól havi videómagazinban is beszámol az alapítványban történtekről. A hírértékű események mellett egy-egy tevékenységet, szakmai megoldást is bemutatunk "kiemelt hír"-ként. A videómagazint Szirmai Norbert készíti, a híreket Gruiz Katalin válogatja, bemondóként pedig ügyfeleink szerepelnek. A Down Videómagazinokat elérheti erről az oldalról, vagy közvetlenül az alapítvány YouTube felületéről: https://www.youtube.com/results?search_query=downalapitvany.