Bikkes Katalin

Kati vagyok, Magyarországról.

Én azért gondolom magam másnak, mert én jót akarok az embereknek, a srácoknak itt az alapítványnál, ahol nemcsak lakom, de dolgozom is: takarítok, és konyhai kisegítő vagyok.  Egyszerű vágyam van: elérni azt, hogy egyszerre legyen nekem, és a másiknak is egy jó napja. Azt szeretném, ha mosolygok, akkor mosolyogjanak rám vissza. Azt szeretném, hogy úgy fogadjanak el, amilyen vagyok. Szeretnék férjhez menni Petihez, és szeretnénk közösen egy kisbabát. Élni akarok végre a világban.

I'm Kati, from Hungary.

Why I think I am a different person is that I want good for the people, the guys here at the foundation, where I don’t only live but I work as well: I am a cleaner and a kitchen helper. I have a simple desire: achieving that others and I have a good day at the same time. I would like that if I smile, others smile back at me. I would like others to accept me the way I am. I would like to get married to Peti, and we would like to have a baby together. I finally want to live.