Művészet az emberért című kiállításunk az ELTE TÁTK szociális munka tanszéken

2019. 04.

Április 4-én (csütörtökön) 17 órakor nyílt a Művészet az emberért című kiállítás az ELTE TÁTK szociális munka tanszékén, ahol a Down Alapítvány fotóterápiás műhelye a Frida Kahlo projekt képeivel szerepel.


Kiállítóink: Bajkó Viktória, Bőr Márton, Jambricska Anna, Janzsó Cecília, Magyari Zita, Molnár Ferenc, Pekáry András, Popán Tamás, Pokol Csaba, Tombor Fanni, Vörösváczki Gizella

Martin Buber mondja: „[A kliensnek] nem csupán egy megbízható emberre van szüksége, akiben úgy bízhat, ahogyan egyik ember a másikban szokott, hanem inkább egy biztonságot nyújtó személyre, aki biztosítja róla, hogy létezik szilárd talaj, egzisztencia: s hogy a világ nincs pusztulásra ítélve, nem elfajzott; hogy van megváltás a világ számára, és számára is, épp mivel ez a bizalom létezik.”
Ez a bizalom a kulcs mindenhez. Talán éppen azért, mert olyan nagyon hiányzik a mai emberi érzések közül – pedig talán életet menthet.

Köszönet Visnyei Emőkének, aki meghívta Frida-projektünket az ELTE Szociális Munka Tanszékének művészetterápiás kiállítására. Köszönet Perenyei Mónikának és Beke Lászlónak a rengeteg biztatásÉRT! 

A kiállítás április 18-ig tekinthető meg hétköznapokon 10–18 óráig.

Janzsó Cecília
Bajkó Viktória
Bőr Márton
Jambricska Anna
Janzsó Cecília
Juhász Tamás
Magyari Zita
Molnár ferenc
Paller Márton
Pekáry András
Pokol Csaba
Popán Tamás
Tombor Fanni
Vörösváczky Gizella

Oldalak