Toborzás - új lendülettel a nyílt munkaerőpiacra!

2019. 09.

 Kedves Álláskeresők, Szülők, Pedagógusok, Segítő szervezetek!

 

Keressük álláskereső partnereinket!

 

A Down Alapítvány komplex támogatást biztosít értelmi fogyatékos ügyfelei számára a nyílt munkaerőpiacon való elhelyezkedésükhöz.

Ezúton pályázatot hirdetünk álláskereső fiatalok és felnőttek számára, akik szeretnék kipróbálni magukat a nyílt munkaerőpiacon. 

 

Azonnal betölthető álláshelyeink:

Konyhai kisegítő, felszolgáló óvodában

 

A nyílt munkaerőpiacon való elhelyezkedés támogatott foglalkoztatás keretében zajlik. Ez azt jelenti, hogy szakembereink az ügyfeleink igénye szerinti mértékben részt vesznek a munkavállalás folyamatában munkakereséstől a beilleszkedésig. Az érdeklődőket felmérjük, felkészítjük, és mindaddig kísérjük a munkahelyükre, amíg magabiztos munkaerő nem válik belőlük.

Ügyfeleink támogatása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a munkáltatók számára lényeges információk, ismeretek, eszközök átadására.

 

Akinél azt tapasztaljuk, hogy a nyílt munkaerőpiaci elhelyezkedés előtt szüksége van még tapasztalatszerzésre, számára védett foglalkoztatóknál tudunk munkát biztosítani egy hosszabb felkészülési időre.

Jelentkezzenek bátran azok is, akik a fenti ajánlattól eltérő munkahelyet szeretnének, mert van mód számukra is keresni igény szerinti munkahelyet azoknál a cégeknél, melyekkel alapítványunk  kapcsolatban áll (pl. takarítói állás, irodai kisegítő számítástechnikai cégnél, kerti munkás sportpályán stb.)

 

Érdeklődés esetén készségesen állunk rendelkezésére,

várjuk munkakereső személyek jelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

 

Dömötör Virág                                                                Szabó Alexandra

domotorvirag [at] gmail.com                                         szabo.alexand [at] gmail.com