Európai Sporthét

2019. 09.

A Down Alapítvány, a Márga utcai Sportcentrum szervezésével mozgalmas programokkal szállt be az Európai Sporthét rendezvénysorozatába!

2019. szeptember 23-27 között minden nap 10-13 óráig neves vendégsportolók és az Alapítvány sportszakemberinek vezetésével várjuk érdekes és izgalmas programjainkra belső és külső résztvevőinket. Hétfőn, kedden és szerdán a Kocsis Sándor Sportközpontban (X. ker. Bihari utca), csütörtökön és pénteken a Down Alapítvány Márga utcai Sportcentrumában lesznek a programok.

Hétfőn a "Fittség, egészséges életmód" jegyében Kállai Ildikó fitness világbajnok tart zenés, táncos foglalkozásokat.

Kedden "Ütős nap" lesz, elsősorban a teniszütőé lesz a főszerep, Sebestyén Kata és Gubacsi Zsófi világranglistás teniszezők segítik többek közt a "Play and Stay" leckéket megismerni.

Szerdán "Labdás nap" lesz, rúgjuk, dobjuk, pattogtatjuk a labdát, vendégünk lesz Kiss László válogatott játékos.

Csütörtök az "Erő, állóképesség" napja, saját testsúlyos edzések, pl.Bootcamp, crossfit, és egyéb,  judo alapú, speciális mozgásformák, gyakorlatok Juhász Dániel irányításával.

Péntek a "Nyugalom és ritmus" napja, többek közt Tai Chi, jóga, zumba Janzsó Cecíliával, izometrikus edzés, légzésgyakorlatok várják résztvevőinket Pikler Klárával.

Meghívott vendégeinken kívül a rendezvény házigazdái többek közt a teljesség igénye nélkül: Magyari Timea, Patai Gabriella, Medvegy Judit, Tóth Ádám, Nachtigal Judit, Butkai Gábor, Grónai Adrienn, Juhász József, valamint az Alapítvány munkatársai. Külön köszönet a lakóotthonok vezetőinek, akik segítik és lehetővé teszik, hogy minél többen élvezhessék ezt a sokszínű programhetet.

Juhász József
projektvezető