Diákok ajándékainak is örültek ügyfeleink karácsonykor

BMSZC Trefort Ágoston Két Tanítási Nyelvű Technikum 10.C osztálya a 2023-as karácsonykor a Down Alapítvány ügyfeleit ajándékozta meg. A Diákok meglepetései alapítványunk két nagyobb intézményébe kerültek.

Karácsony előtt megérkeztek hozzánk a Diákok szépen becsomagolt meglepetései, amelyek a Down Alapítvány két nagyobb otthonába kerültek, a leginkább rászorultakhoz. A Szalóki utcában található Down Alapítvány 1. számú Átmeneti és Napközi Otthon, valamint a Zágrábi utcai Down Alapítvány 2. számú Átmeneti és Napközi Otthon ügyfelei örülhettek a meglepetéseknek.

Alapítványunk ügyfelei már nagyon várták, hogy az intézményekben felállított karácsonyfák alatt sorakozó ajándékokat – amelyek között ott voltak a Diákok küldte ajándékok is – kibonthassák a közös karácsonyi ünnepségen.  Azok az alapítványi ügyfelek pedig, akik hazautaztak a családjukhoz az ünnepekre, ők már korábban átvették az ajándékukat, és a legtöbben haza is vitték magukkal. Több ügyfelünknek annyira megtetszett a Diákoktól ajándékba kapott bögre, hogy a „legkedvencebb” bögréje lett, és azóta minden étkezésnél ezt használja, és ebben fogyasztja minden italát.

Köszönjük szépen a BMSZC Trefort Ágoston Két Tanítási Nyelvű Technikum 10.C osztályának, hogy ránk gondoltak!

Megérkeztek a BMSZC Trefort Ágoston Két Tanítási Nyelvű Technikum 10.C osztály csomagjai Megérkeztek a BMSZC Trefort Ágoston Két Tanítási Nyelvű Technikum 10.C osztály csomagjai
A Zágrábi utcai intézményünk karácsonya A Zágrábi utcai intézményünk karácsonya
Alapítványunk Szalóki utcai ügyfelei Alapítványunk Szalóki utcai ügyfelei
Kaucsicsné Zsóri Katalin, a Down Alapítvány II. sz. Gondozóházának intézményvezetője az ügyfelekkel Kaucsicsné Zsóri Katalin, a Down Alapítvány II. sz. Gondozóházának intézményvezetője az ügyfelekkel